Genieten van

Ontbijt / Diner / BBQ

In de ruime, professioneel uitgeruste keuken van de Servaeshoeve kan je samen met je gezelschap de handen uit de mouwen steken en heerlijke maaltijden op tafel toveren. 

Wil je liever blijven aperitieven, in de binnenkoer napraten of een extra-lange fietstocht maken?
Dan is er de mogelijkheid om eten te bestellen.

Ontbijt

Wie heeft er nu zin om op vakantie vroeg op te staan om bij de bakker te wachten en voor het ontbijt te zorgen? Niemand, toch? Daarom trekt gastvrouw Vanessa met plezier haar schort aan. Ze bezorgt je een boerenontbijt met streekproducten die met aandacht geselecteerd worden. Huisgebakken brood, huisgemaakte confituur en stroop, appelsap en fruit uit eigen boomgaard zijn lekkernijen die jij en je gezelschap mogen verwachten.

(Gelieve ten laatste 1 week voor je verblijf door te geven of je een ontbijt wenst; voor het aantal personen en hoe vaak. Het ontbijt kost 7 euro per persoon en is verkrijgbaar op zaterdag en zondag.)

Diner

Is de kok-van-dienst het beu om altijd in z’n eentje in de keuken te staan?
Ga je na een lange, deugddoende fiets- of wandeltocht te moe zijn om te koken?
Wil je ten volle profiteren van je vakantie en ieder vrij moment optimaal genieten van de momenten samen?
Prima. Dan wordt je eten door de traiteur op tafel gebracht.

(Wij bezorgen je op aanvraag de menu-mogelijkheden en prijzen die door de traiteur bepaald worden. Gelieve ten laatste 1 week voor je verblijf aan te geven of je van deze leverdienst gebruik wenst te maken.)

BBQ

Ah, barbecueën! Is er iets gezelligers dan de bbq aansteken op een zwoele zomeravond? Neen, toch? Wij voorzien de bbq, jij hoeft enkel houtskool mee te brengen. Als je dat wenst zorgen wij ook voor lekker en gezond vlees voor jou en je gezelschap. Wij bestellen het vlees rechtstreeks bij een boer die zijn eigen dieren kweekt en zorgt voor vers en verantwoord vlees.

(Wij bezorgen je op aanvraag de mogelijkheden m.b.t. de vleesschotel en prijzen die door de boer bepaald worden. Gelieve ten laatste 1 week voor je verblijf aan te geven of je een vleesschotel wenst te bestellen.)

17DE-EEUWSE FAMILIEHOEVE

We verwelkomen je graag!

Een weekend kan je bij ons reserveren vanaf 30 euro per persoon per nacht.